Τρόποι πληρωμής

Η gams.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Με την αντικαταβολή, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε κατά την στιγμή της παράδοσης. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€ επιπλέον στα έξοδα αποστολής.

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Πραγματοποιήστε ελεύθερα και με ασφάλεια τις συναλλαγές σας, γνωρίζοντας ότι η gams.gr δεν κρατάει τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Σε συνεργασία με τα συστήματα της τράπεζας Alpha Bank έχουμε ενεργοποιήσει μια υπηρεσία με την οποία μπορείτε πολύ εύκολα και με ασφάλεια να πληρώσετε τη παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Paypal

Με την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal, μεταφέρετε το καλάθι αγορών σας στο σύστημα του Paypal έτσι ώστε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και να πληρώσετε εύκολα και με ασφάλεια. Το κόστος της πληρωμής με Paypal ανέρχεται στo 3.4% του συνολικού ποσού παραγγελίας, επιπλέον στα έξοδα αποστολής.

Κατάθεση στην τράπεζα

Επιλέγοντας την κατάθεση στη τράπεζα ολοκληρώνετε κανονικά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της gams.gr, αλλά για να ξεκινήσει να προχωράει η παραγγελία θα πρέπει να καταθέσετε στη τράπεζα το ποσό και να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας.

Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank: 172.00.2002012749
ΙΒΑΝ: GR4101401720172002002012749

Δικαιούχος Khalil Omar Hanan

Όλες οι τιμές και τα ποσά που αναγράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι σε Ευρώ (€), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Η εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας θα πρέπει να γίνεται με την ολοκλήρωση της αίτησής της από τον χρήστη.

Privacy Preference Center